Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Linen has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/linen-extend.php on line 46 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTFCore has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/ttf-admin.php on line 7 Poesiworkshop | Minna Treutiger
Skip to content

Poesiworkshop

Teater Gram har erhållit ett stipendie från Helge Ax:sons Johnsons stiftelse för research till föreställningen ”En arg blomma”. Som en del av arbetet hade Minna Treutiger och Patrik Wiberg en veckas poesiworkshop med Martin Rosengardten, skådespelare och regissör. Längre fram fortsätter arbetet tillsammans med skolbarn.

Martin Rosengardten är utbildad på teater högskolan i Malmö och Dramatiska Institutet i Stockholm. Han har setts på scen och regisserat på bland annat Stockholms Stadsteater, Uppsala Stadsteater och Teater Västmanland.