Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Linen has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/linen-extend.php on line 46 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTFCore has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/ttf-admin.php on line 7 En studie i föräldraskap spelas i Bollnäs | Minna Treutiger
Skip to content

En studie i föräldraskap spelas i Bollnäs

Alternerande text?

Teater Gram spelar sin föreställning ”En studie i föräldraskap- eller varför skall det vara så svårt att göra som jag säger” på Kulturhuset i Bollnäs.

 Vi, Minna och Patrik fick ett mycket fint mottagande av värd Karin Knape och publiken.

Samtalet efter föreställning, där vi pratar om föreställningen men framför allt om publikens egna reflektioner över sina egna liv, var som vanligt en stor behållning. Denna gång kunde samtalet sammanfattas till, att Man duger som man är.