Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Linen has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/linen-extend.php on line 46 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; TTFCore has a deprecated constructor in /customers/1/7/d/treutiger.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/linen_pro-4/functions/ttf-admin.php on line 7 Återträffen i Venedig | Minna Treutiger
Skip to content

Återträffen i Venedig

Minna har nyss kommit hem från en fantastisk vecka på Venedig filmfestival. Där hade ”Återträffen”  premiär inför en fullsatt salong. Filmen vann Fipresci-priset för bästa debutfilm i Orrizonte och Kritikerveckan. ”Återträffen” har också fått ett Hedersomnämnande av Feodora, som är en sammanslutning av europeiska filmkritiker.

Nästa stora filmfestival som Återträffen ska visas på är Busan i Sydkorea nästa månad.

”Återträffen” har Sverigepremiär den 15 november.

Läs mer på SFI och French Quarter